Sistemul de implanturi Fast&Fixed

Implanturile dentare reprezintă soluția optimă pentru înlocuirea dinților lipsă. Uneori, din cauza resorbției osoase laterale, implanturile convenționale nu pot fi utilizate.

Din fericire, există o soluție rapidă și eficientă: Sistemul de implanturi Fast&Fixed, care le oferă pacienților dantură completă (lucrări fixe) în doar 24 de ore!

Clinica Teodent - Implant dentar Fast & Fixed

Tratamentul Fast & Fixed

Fast&Fixed este potrivit pentru pacienți de toate vârstele cu resorbție osoasă în partea laterală dar suficient suport osos în partea frontală.

Clinica Teodent - Implant Dentar Fast & Fixed
1

Pentru evaluarea situației și stabilirea etapelor tratamentului, sunt necesare atât consultații cu medicul stomatolog și medicul chirurg, cât și investigații imagistice:

Radiografie panoramică, CT al zonei mandibulare și/sau maxilare, alte analize generale în cazul pacienților cu afecțiuni cronice.

Clinica Teodent - Implant Dentar Fast & Fixed
2

Înainte de inserarea implanturilor trebuie efectuate toate procedurile necesare pentru asigurarea unui mediu corespunzător: tratamente, extracții dentare, etc.

Clinica Teodent - Implant Dentar Fast & Fixed
3

După intervenție, pacientul are o dantură completă fixă pe perioada procesului de osteointegrare (4-6 luni).

După această etapă, lucrările protetice sunt schimbate cu altele definitive, confecționate din materiale care să ofere stabilitate și un aspect mai apropiat de cel al dinților naturali.

Clinica Teodent - Fast & Fixed

Beneficiile Fast&Fixed:

  • Reluarea vieții sociale chiar de a doua zi
  • Revenirea rapidă la alimentația normală
  • Confort în timpul vorbirii și masticației
  • Aspect natural al danturii

Acest sistem inovator presupune intervenții mai puțin invazive comparativ cu soluțiile alternative, iar rezultatul final este obținut în mai puțin de o zi. Intervenția de inserare a implanturilor este efectuată de un medic specialist chirurg oro-maxilo-facial și este complet nedureroasă, fiind efectuată sub anestezie.

Restaurarea danturii cu ajutorul sistemului Fast&Fixed se poate face prin protezare pe 4 sau 6 implanturi. Astfel, lucrările finale beneficiază de sprijin și implanturile sunt inserate chiar în osul pacientului în zonele cu suficient suport, nefiind nevoie de intervenții suplimentare.

Descoperă libertatea pe care o oferă un zâmbet frumos și funcțional obținut într-o singură zi!

Programează-te acum pentru a descoperi dacă Fast&Fixed este soluția potrivită pentru tine!

Clinica Teodent />

Redăm zâmbete și încredere de peste 15 ani!

Avem încrederea pacienților noștri, chiar și a celor foarte mici!

154
Recenzii de 5 stele de la clienți fericiți Află mai multe
Clinica Teodent >

Am inceput colaborarea cu dna. Dr. Mateiuc din 2008 de cand lucra la un cabinet la Iasi. Intre timp am plecat din tara si mandria mea este ca medicul igienist actual mereu lauda lucrarile facute de dna. doctor. De cate ori revin in tara, daca imi permite timpul trec pe la dna. doctor sa o salut. Felicitari pentru ascensiunea profesionala si pentru toate realizarile din acesti ani!

Client Teodent

Elena Mitrea

liber profesionist

Clinica Teodent >

Sunt pacienta a acestui cabinet. Se evidentiaza prin buna organizare, punctualitate, acte medicale de calitate cu aparatura moderna, si o buna comunicare cu pacientul, ceea ce iti ofera confort si siguranta. FELICITARI!

Client Teodent

Mariana Ichim Hodan

solist vocal si prezentatoare TV

Clinica Teodent >

Sunt pacienta acestui cabinet, multumesc echipei de doctori care au avut grija de aspectul zambetului meu.

Client Teodent

Isabella Pamparau

Castigatoarea Next Star 2014

Clinica Teodent >

In urma unui accident am pierdut un dinte din fata. Dupa 2 luni de cautari la medici din Botosani si Iasi, nimeni nu imi putea rezolva problema, fiind prea tanara pentru a face o lucrare sau un implant. Mi s a recomandat cabinetul teodent, d-na dr. Mateiuc a folosit o tehnica mai rara si mi-a refacut dintele fara sa mi-i afecteze pe ceilalti. In sfarsit pot zambi din nou!

Client Teodent

Anda Ciobanu

eleva

Clinica Teodent >