Servicii

ATENTIE | SERIOZITATE | RESPONSABILITATE 

 

DE CE SA ALEGETI TEODENT

  • O echipa tanara, ce practica medicina dentara cu toata pasiunea
  • Ne perfectionam permanent la cursuri de specialitate pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a aduce in cabinet cele mai bune variante de tratatement.
  • Am in vestit in aparatura medicala ce ne este necesara pentru finalizarea unor acte de tratament sigure si de calitate.
PROFILAXIE

PROFILAXIE

Detartrajul inseamna indepartarea blocurilor de tartru depuse pe dinti.tartrul duce la inflamarea si sangerarea gingiilor.Daca nu este indepartat la timp tartrul determina pierderea suportului osos al dintilor,si in final duce la mobilitatea si pierderea dintilor

SIGILAREA

SIGILAREA

Metoda prin care pe suprafata ocluzala a dintilor se aplica un materrial fluid care impiedica formarea cariei dentare pe aceasta zona.acest material rezista 5-8 ani

ODONTOLOGIA

ODONTOLOGIA

Cariile dentare sunt cavitati produse in interiorul dintelui de catre bacrterile numite lactobacili.lactobacilii strabat foarte greu smaltul dintelui.Insa odata ajunse in dentina ele distrug repede dintele, ajungand la nerv, timp in care smaltulde deasupra ramane intact.

De aceea este necesar controlul la stomatolog pentru a identifica zonele de smalt sub care evolueaza o carie.

 

ENDODONTIA la microscop

ENDODONTIA la microscop

Este ramura stomatologiei care se ocupa cu afectiunile nervului dentar si complicatiile date de infectarea acestuia. spatiul edodontic, unde se afla nervul, este foarte complex, de aceea este nevoie de magnificatie cu ajutorul microscopului pentru a vizualiza si steriliza  cat mai bine acest spatiu.

IMPLANTOLOGIA

IMPLANTOLOGIA

Indicatia cea mai potrivita pentru inlocuirea unui dinte lipsa este implantul,deoarece astfel nu afectam dintii vecini.manopera este nedureroasa.un implant se osteointegreaza in 6 luni. durata de viata a implantuluieste de minim 15 ani, dar depinde de igiena orala si de starea de sanatate generala.

PEDODONTIA

PEDODONTIA

Cariile dintilor de lapte trebuiesc tratate pentru a nu ajunge la afectiuni pulpare greu de suportat si de tratat la copii.atunci cand dintele  definitiv erupe paralel cu dintele de lapte,nu poate sa resoarba radacina acestuia. de aceea dintele de lapte trebuie extras.

ORTODONTIA

ORTODONTIA

Dintii care nu au suficient spatiu erup inghesuiti.prin aplicarea pe dinti a unor breketi metalici sau din safir si cu ajutorul unor arcuri cu memorie dintii pot fi aliniati.durata unui tratament ortodontic este intre 1 si 2 ani.

PROTETICA

PROTETICA

Dintii lipsa se pot inlocuisi cu ajutorul puntilor dentare care folosesc ca stalpi dintii restanti pe arcada. acesti dinti vor fi tratati si preparati*micsorati* inainte de aplicarea puntii.