SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Imparte zambete si bucurie” (denumit in continuare„Concursul”) este Teodent, cu sediul in sediul in Strada Cuza Voda nr. 14, Botosani.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 14 decembrie – 20 decembrie 2020 pe pagina de Facebook a companiei Teodent, https://www.facebook.com/CabinetStomatologicBotosani

SECTIUNEA 3. DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

La acest concurs poate participa orice persoana juridica sau fizica, avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care da like paginii Teodent si posteaza un comentariu cu tag catre 2 prieteni.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a Teodent.

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada  14 decembrie – 20 decembrie, astfel:

  • Intra pe pagina de Facebook Teodent
  • Dau like paginii de mai sus.
  • Posteaza in sectiunea de comentarii a concursului un comentariu in care dau tag celor doi prieteni care ii fac sa zambeasca.

Vor fi 2 castigatori, care se vor alege prin tragere la sorti.

Simplul fapt de a deveni fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si publicarea unui comentariu cu 2 tag-uri la postarea de concurs.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Concursul are 2 premii.

  • O periuta electrica.
  • Un pachet de ingrijire orala ce contine: pasta dinti cu efect de albire, pastile pentru respiratie proaspata, spray bucal, si o pasta cu efect in reducere depozitelor de tartru si reducerea placii bacteriene.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnat in urma extragerii la sorti cu ajutorul unei aplicatii care alege cate un nume random dintre toti cei care au comentat la postarea de concurs.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in maximum 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina Facebook Teodent.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiului incepand cu data 21 decembrie 2020. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii trebuie sa se prezinte la Clinica Teodent din Botosani. Premiul nu va fi livrat cu ajutorul unui curier sau a serviciilor postale.