Clinica Teodent

De ce sa alegi Teodent ?

O echipa tanara, ce practica medicina dentara cu toata pasiunea

Ne perfectionam permanent la cursuri de specialitate pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a aduce in cabinet cele mai bune variante de tratatement.

Am investit in aparatura medicala ce ne este necesara pentru finalizarea unor acte de tratament sigure si de calitate.

Servicii oferite de Teodent

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Ipsa libero labore natus atque, ducimus sed.

Profilaxie

Detartrajul inseamna indepartarea blocurilor de tartru depuse pe dinti.tartrul duce la inflamarea si sangerarea gingiilor.Daca nu este indepartat la timp tartrul determina pierderea suportului osos al dintilor,si in final duce la mobilitatea si pierderea dintilor

Sigilare

Metoda prin care pe suprafata ocluzala a dintilor se aplica un materrial fluid care impiedica formarea cariei dentare pe aceasta zona.acest material rezista 5-8 ani

Odontologia

Cariile dentare sunt cavitati produse in interiorul dintelui de catre bacrterile numite lactobacili.lactobacilii strabat foarte greu smaltul dintelui.Insa odata ajunse in dentina ele distrug repede dintele, ajungand la nerv, timp in care smaltulde deasupra ramane intact.

Edodontia la microscop

Este ramura stomatologiei care se ocupa cu afectiunile nervului dentar si complicatiile date de infectarea acestuia. spatiul edodontic, unde se afla nervul, este foarte complex, de aceea este nevoie de magnificatie cu ajutorul microscopului pentru a vizualiza si steriliza cat mai bine acest spatiu.

Implantologia

Indicatia cea mai potrivita pentru inlocuirea unui dinte lipsa este implantul,deoarece astfel nu afectam dintii vecini.manopera este nedureroasa.un implant se osteointegreaza in 6 luni. durata de viata a implantuluieste de minim 15 ani, dar depinde de igiena orala si de starea de sanatate generala.

Pedondontia

Cariile dintilor de lapte trebuiesc tratate pentru a nu ajunge la afectiuni pulpare greu de suportat si de tratat la copii.atunci cand dintele definitiv erupe paralel cu dintele de lapte,nu poate sa resoarba radacina acestuia. de aceea dintele de lapte trebuie extras.

Ortodontia

Dintii care nu au suficient spatiu erup inghesuiti.prin aplicarea pe dinti a unor breketi metalici sau din safir si cu ajutorul unor arcuri cu memorie dintii pot fi aliniati.durata unui tratament ortodontic este intre 1 si 2 ani.

Protetica

Dintii lipsa se pot inlocuisi cu ajutorul puntilor dentare care folosesc ca stalpi dintii restanti pe arcada. acesti dinti vor fi tratati si preparati*micsorati* inainte de aplicarea puntii.

Clinica Teodent />

Redăm zâmbete și încredere de peste 15 ani!

Avem încrederea pacienților noștri, chiar și a celor foarte mici!

154
Recenzii de 5 stele de la clienți fericiți Află mai multe
Clinica Teodent >

Am inceput colaborarea cu dna. Dr. Mateiuc din 2008 de cand lucra la un cabinet la Iasi. Intre timp am plecat din tara si mandria mea este ca medicul igienist actual mereu lauda lucrarile facute de dna. doctor. De cate ori revin in tara, daca imi permite timpul trec pe la dna. doctor sa o salut. Felicitari pentru ascensiunea profesionala si pentru toate realizarile din acesti ani!

Client Teodent

Elena Mitrea

liber profesionist

Clinica Teodent >

Sunt pacienta a acestui cabinet. Se evidentiaza prin buna organizare, punctualitate, acte medicale de calitate cu aparatura moderna, si o buna comunicare cu pacientul, ceea ce iti ofera confort si siguranta. FELICITARI!

Client Teodent

Mariana Ichim Hodan

solist vocal si prezentatoare TV

Clinica Teodent >

Sunt pacienta acestui cabinet, multumesc echipei de doctori care au avut grija de aspectul zambetului meu.

Client Teodent

Isabella Pamparau

Castigatoarea Next Star 2014

Clinica Teodent >

In urma unui accident am pierdut un dinte din fata. Dupa 2 luni de cautari la medici din Botosani si Iasi, nimeni nu imi putea rezolva problema, fiind prea tanara pentru a face o lucrare sau un implant. Mi s a recomandat cabinetul teodent, d-na dr. Mateiuc a folosit o tehnica mai rara si mi-a refacut dintele fara sa mi-i afecteze pe ceilalti. In sfarsit pot zambi din nou!

Client Teodent

Anda Ciobanu

eleva

Clinica Teodent >