Cazuri rezolvate

Fiecare caz este unic, dar rezultatul final e întotdeauna același: un zâmbet complet, sănătos, frumos, și încredere în sine!

Fibră de sticlă

Fibra de sticlă este un material modern, biocompatibil și cu estetică superioară, care permite reconstruirea dinților într-o manieră minim invazivă.

Clinica Teodent
Clinica Teodent

Protetică fixă

Prin îmbinarea esteticii, funcționalității și echilibrului cu trăsăturile naturale, protetica este cea mai vizibilă etapă a reconstrucției dentare.

Implanturi dentare

Implantul dentar este cea mai bună soluție de înlocuire a dinților lipsă! Implanturile oferă estetică și funcționalitate și, aplicate la timp, pot preveni sau opri resorbția osului.

Clinica Teodent
Clinica Teodent

Cazuri diverse

Rezolvăm o varietate mare de cazuri, de fiecare data cu dedicare și professionalism, astfel încât rezultatul final să fie mereu un zâmbet sănătos și frumos!

Clinica Teodent />

Redăm zâmbete și încredere de peste 15 ani!

Avem încrederea pacienților noștri, chiar și a celor foarte mici!

154
Recenzii de 5 stele de la clienți fericiți Află mai multe
Clinica Teodent >

Am inceput colaborarea cu dna. Dr. Mateiuc din 2008 de cand lucra la un cabinet la Iasi. Intre timp am plecat din tara si mandria mea este ca medicul igienist actual mereu lauda lucrarile facute de dna. doctor. De cate ori revin in tara, daca imi permite timpul trec pe la dna. doctor sa o salut. Felicitari pentru ascensiunea profesionala si pentru toate realizarile din acesti ani!

Client Teodent

Elena Mitrea

liber profesionist

Clinica Teodent >

Sunt pacienta a acestui cabinet. Se evidentiaza prin buna organizare, punctualitate, acte medicale de calitate cu aparatura moderna, si o buna comunicare cu pacientul, ceea ce iti ofera confort si siguranta. FELICITARI!

Client Teodent

Mariana Ichim Hodan

solist vocal si prezentatoare TV

Clinica Teodent >

Sunt pacienta acestui cabinet, multumesc echipei de doctori care au avut grija de aspectul zambetului meu.

Client Teodent

Isabella Pamparau

Castigatoarea Next Star 2014

Clinica Teodent >

In urma unui accident am pierdut un dinte din fata. Dupa 2 luni de cautari la medici din Botosani si Iasi, nimeni nu imi putea rezolva problema, fiind prea tanara pentru a face o lucrare sau un implant. Mi s a recomandat cabinetul teodent, d-na dr. Mateiuc a folosit o tehnica mai rara si mi-a refacut dintele fara sa mi-i afecteze pe ceilalti. In sfarsit pot zambi din nou!

Client Teodent

Anda Ciobanu

eleva

Clinica Teodent >